Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Благотворително дрифт и офроуд такси организират в Полковник Серафимово

Благотворително дрифт и офроуд такси организира Авто-мото клуб „Смолян“ в Полковник Серафимово, съобщи председателят му Григор Павлов.

От клуба канят феновете на адреналина и високите скорости в неделя на полигона в селото.

Момчетата от клуба първо ще направят демонстрации. Ще бъдат подготвени два-три джипа на разположение на всеки, който пожелае, да направи своите изпълнения на очертаното със стари гуми трасе или да покара из гората. Ще може да се качи като в такси, докато автомобилът прави дрифт, или да качи детето си и да го повози.

На място ще бъде поставена кутия, в която участници и зрители да платят символична такса за вход. Събраните приходи от „продажба“ на билети, кебапчета и кюфтета ще бъдат дарени на Роска Георгиева от Момчиловци, чийто дом неотдавна бе напълно опожарен.

Началото на събитието е от 11 часа – 27 март 2016 г. и по този начин клубът, чието мото от последната изява бе „Гонките убиват хора, нека се забавляваме безопасно!“, дава старт на сезона на високите скорости.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.