РегионаСмолян

Издирват смолянчанин в цяла Европа, слязъл от автобус и не се върнал

30-годишен смолянчанин е изчезнал и го издирват в цяла Европа. Андрей Терзиев пътувал за Холандия на 23 януари т. г. От Смолян го изпратил баща му. В Холандия момчето имало уговорка да започне работа.
Има две версии къде точно е слязъл от автобуса –на границата в Сърбия или в Антверпен, Белгия. Но от 23-ти момчето е в неизвестност. Не си е взело якето, парите, телефона.

„Няма никакви здравословни проблеми. Като тръгна на път последно се чухме, когато автобусът беше в Сърбия. И той беше добре. В Антверпен е слязъл по време на почивката да вземе нещо от багажа или документите си. В автобуса е нямал познати или близки хора. Като говорих после с хората, които са пътували заедно с него, казаха че е бил силно притеснен и че може и да му е прилошало. Чакали са го 40 минути, но някой се обадил на шофьора, че трябва да тръгват и автобусът е продължил“, разказа майката на изчезналия Нина Терзиева.

Сигнал за изчезването на младия мъж подали хора от автобуса. Майката на изчезналия мъж и сестра му работят в Германия, а бащата е в Смолян.

„Издирват сина ми в Белгия, в Германия, дано да го намерят. Нищо няма в себе си, нито телефон, нито лични документи, нито багаж“, казва притеснената майка.

Андрей е обявен за издирване и у нас, и в Шенгенската информационна система, казват от полицията в Смолян.

Днес приятели на Андрей публикуваха негова снимка във Фейсбук с призив който има информация за него, да се обади на посочените телефони или в най-близкото районно управление на МВР.

Вашият коментар

error: Защитено Съдържание!