БЛАГОДАРНОСТ

От името на съпругата ми Ина и от свое име бих искал да поднеса най-искрени благодарности на много хора – познати и непознати, които вече приемам като близки роднини.

Преблагодарни сме на екипа на Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ в Смолян за високия професионализъм на лекарите, които дадоха всичко от себе си за лечението на съпругата ми. Признателни сме на акушерките за уменията и топлите грижи, които положиха за нейното възстановяване.

Обръщам се с препълнено от благодарност сърце към всички познати и непознати, които ни се притекоха на помощ и дариха кръв за съпругата ми. А също и към тези, които заявиха желание да станат кръводарители от близо и далеч.

На призива ни чрез няколко смолянски сайта, сред които „Plamak.bg“,  „Otzvuk.net“,  „Smolyanpress.net“ и споделянията на техни приятели в социалната мрежа Фейсбук, се отзоваха толкова много състрадателни хора!

Благодарим на всички ви от сърце! Със съпругата ми преминахме през много тежко изпитание в нашия съвместен живот, но то ни срещна с много човешка доброта и топлота, за която доскоро едва ли сме вярвали, че съществува.

С огромно уважение и признателност,

проф. Илиян Илиев   

Вашият коментар