ЗдравеСмолян

Граждански апел към институциите: Да говорим открито за наркотиците!

След ужасяващата случка в Смолян – убийството на 24-годишен младеж от 18-годишен такъв, призовавам всички отговорни институции в града – полиция, инспекторат, педагогически съвети, училищни ръководства и класни ръководители – нека започнат масирана и целенасочена кампания по училищата и да се говори открито за наркотиците, алкохола, оръжията, безсмислената агресия, за респекта към човешкия живот! Този граждански апел отправи режисьорът Петър Тодоров в социалната мрежа преди няколко дни.

„Децата ни не осъзнават, че са агресивни. Не са виновни само те, разбира се. Затова трябва да разговаряме и вкъщи с тях. Нека да сме активни и да предпазим децата си, доколкото това зависи от нас! Призовавам и всички родители в Смолян – споделяйте, и нека говорим с децата ни открито за тези проблеми! Нека ги спасим!“ – приканва родопчанинът.

Plamak.bg се присъединява към гражданския апел, защото има неща, които трябва да се нарекат с истинските им имена, има проблеми, които трябва да се формулират кристално ясно и да им се търси решението. С обединени усилия ще успеем!

Вашият коментар

error: Защитено Съдържание!