Дамите от ГЕРБ раздадоха гевреци на Гергьовден в Смолян

Най-ранобудните дами от общинската структура на ГЕРБ в Смолян раздадоха вкусни гевреци на Гергьовден за здраве и берекет. Инициативата се проведе в района около прочутата „Балиева вода” край Смолян, където по традиция на този български празник идват да си налеят лековита вода стотици хора.

Всеки посетител на чудотворното място беше приятно изненадан със сутрешна закуска, като дамите от партията отново впечатлиха с идеите си смолянчани и гости на града.

В начинанието се включиха народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, областният координатор на дамската структура Петя Пампорова, зам.-кметът на община Смолян Венера Аръчкова и членове от общинската организация.

„Така изразяваме благопожеланията си към смолянчани и гости на областния град за здраве и благополучие“, коментира народният представител д-р Даниела Дариткова. В отговор на своя жест дамите от ГЕРБ получиха от съгражданите си пожелания за светлия християнски празник.

В местността „Балиевата вода” има три чешми, а течащата от тях вода има различни лечебни свойства, според местните жители. От незапомнени времена хората започват да се събират още на 5 срещу 6 май, защото вярват, че водата е най-лековита на Гергьовден преди изгрев слънце.

Facebook Comments

Вашият коментар