Лифт карта за ранобудници в Пампорово за 3-ти март

 

От днес – 2 март, в Пампорово дават бонус на ранобудните скиори.

„От началото на дамския месец в курорта ще се радваме на удължено работно време на целодневната лифт карта, което е съобразена с атмосферните условия и все повече напиращите търсения на клиентите за ранно спускане по пистите още „по първи петли“. Ски зоната в курорта ще бъде отворена още от 07:45, като всички закупили целодневна лифт карта, ще получат бонус един час допълнително сутрешно каране, което ще стартира от 07:45 и ще продължи до 16:30 часа. Новата карта ще влезе в сила по повод Националния празник на страната, като ще бъде валидна още от утре 2 март.“, съобщиха от „Пампорово“ АД.

Всички каси за продажба на лифт карти и билети в курорта ще стартират работното време още от 07:30 часа. Ски и сноуборд оборудване ще може да се наемат предварително от ски гардероба на „Пампорово“ АД на ски център „Малина“ №2, който също ще бъде отворен в 07:30 часа. Удълженото време на лифт картите ще е валидно само за целодневните лифт карти, като полудневните карти остават валидни от 08:45 до 12:30 и от 12:30 до 16:30 часа. Цените на лифт картите към момента се запазват без промяна – целодневна лифт карта 53 лв, полудневна лифт карта 38 лв за възрастен. А в средата на месеца, от 13-ти март, се очаква и намаление в цените на лифт картите, информираха още от дружеството.

През празничните дни в Пампорово ще бъдат отворени 8 писти и всички лифтови съоръжения, които ще работят на пълен капацитет за всички гости в курорта. Въпреки нестабилната метеорологична обстановка, на 3 и 4 март се очаква захлаждане и падане на температурите с надежда за нова снежна покривка. Условията за ски в курорта са добри и пистите могат да поемат допълнителни туристи и от други курорти.

През мартенските празнични дни Пампорово ще се радва отново на голям интерес, хиляди туристи вече са предпочели да отпразнуват националния ни празник в курорта и хотелите отчитат близо 90% заетост. Традиционното намаление на нощувките започва веднага след мартенските празници, като цените падат с близо 30% спрямо сезона.

Вашият коментар