Младеж от Мадан, чиято къща изгоря, получи жилище

Днес 29-годишният Тихомир Бодуров от Мадан, чиито единствен дом изгоря през февруари т.г., се прибра в новото си жилище, съобщиха от местната администрация.

По инициатива на кмета на общината Фахри Молайсенов момчето вече е настанено в стая в общинското общежитие СМК, която той ще ползва безвъзмездно.

През последните два месеца стаята бе старателно ремонтирана и преобразена. Стените бяха пребоядисани, подовата настилка бе сменена с ламинат. Помещението е обзаведено с всичко необходимо – гардероб, спалня, телевизор, пътеки, пердета и т.н. Освен всичко тя разполага и със собствен санитарен възел, който също бе ремонтиран и оборудван.

Молайсенов заедно със своя заместник в сряда огледаха жилището и връчиха ключовете на новия му стопанин.

Развълнуваният Тихомир Бодуров изказа своите благодарности към кмета и екипа му за подадената му ръка в един от най-тежките му моменти, когато остава без жилище. Той обеща, че ще се грижи с любов и внимание за новия си уютен дом.

Пожарът в дома на Тихомир възникна на 24 февруари тази година около 4,10 часа през нощта, докато той спи. Младежът беше обгазен, но се възстанови след болнично лечение.

Facebook Comments

Вашият коментар