БизнесРегионаСмолян

Пампорово и Мечи чал обединени за новия зимен сезон 

Курортите „Пампорово“ и „Мечи чал“ в Чепеларе тръгват към новия зимен сезон като един продукт. Новият им рекламен бранд вече ще е „Пампорово – Мечи чал“, стана ясно от изявлението на изпълнителния директор на „Пампорово“ АД Мариян Беляков.

„Настъпи обединение между Пампорово и Чепеларе, което беше доста дълго чакано, но и което в никакъв случай не приключва с всички действия, осъществени до момента, съобщи Беляков при откриването на туристическия форум „“Планините на България – гостоприемство в четири сезона“. %d0%b1%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b21

Той отбеляза, че предстои изключително много работа, защото едно такова обединение иска доста години труд за утвърждаване на дестинацията – на двете ски зони като едно цяло и съответното тяхното поетапно обединение. На първо време обединението ще се осъществи с автобусни курсове на регулярен принцип до двете ски зони. „Подготвили сме доста изненади за предстоящия зимен сезон, но повече детайли ще мога да дам на по-късна фаза“, посочи Беляков.

Пред журналисти той уточни, че закупувайки си лифт карта за Пампорово, тя ще дава правото на туриста да кара ски и на Мечи чал в Чепеларе. Там пък човек може да си купи билет само за Чепеларе, а може да закупи и обща карта за двата курорта.

%d0%bc%d0%b5%d1%87%d0%b8-%d1%87%d0%b0%d0%bb„Ще има определени пунктове, по които регулярно ще пътуват автобуси, които ще свързват двете ски зони. Тоест, лифт картата ще играе ролята и на билет за автобуса, който да те откара до начална станция на Чепеларе и съответно обратното“, каза още изпълнителният директор на „Пампорово“ АД.

error: Защитено Съдържание!