Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

61-годишен почина при необяснима катастрофа в Смолян, вероятно му е прилошало

Джип „Крайслер Воаяджър“ се преобърна под пътя на прав участък в Смолян и водачът е загинал на място тази сутрин, съобщиха от полицията.

Сигнал за възникналото произшествие е постъпил в 6,05 часа. Автомобилът е бил управляван от собственика – 61-годишния Райчо Райчев, който отивал на работа като пазач в „Гамакабел“. При изкачване на прав участък над областната болница, колата преминава през тротоара и се преобръща се вдясно от пътя. Шофьорът е починал на място, тялото му е транспортирано до болницата за аутопсия.

„На прав участък е станала катастрофата, затова за нас тя е необяснима. Допускаме, че може да има и някакъв друг фактор. Шофьорът е карал отдолу-нагоре. Просто е изпуснал завоя. Водачът е имал здравословни проблеми, възможно е да е получил инфаркт или инсулт, но това са неща, които ще установим в хода на разследването. Мястото е открито, има съвсем лек завой, но човекът просто не е завил. Излязъл е на тротоара и се е преобърнал. Разследването ще покаже какви са причините за катастрофата“, обясни ст. комисар Николай Димов – директор на Областната дирекция на полицията в Смолян.

Facebook Comments