КримиРегиона

Канабис у 18-годишна откриха полицаи

Полицаи откриха канабис у 18-годишно момиче от село Кочани, Неделинско. Това е станало вчера на улица „Ал. Стамболийски“ в Неделино. При полицейска проверка било установено, че момичето държи 22 грама канабис и е задържано в Районното управление на Златоград.

Същият ден служители на полицията в Мадан намерили и иззели близо 20 000 къса цигари без акцизен бандерол. При проверка в Рудозем, на ул. „Васил Левски“, в ателие на 35-годишна от Чепинци са намерени и иззети 8 кутии цигари „Ева“, 160 къса цигари без акцизен бандерол. При претърсване в дома й са намерени още 985 кутии с цигари, общо 19 700 къса от различни видове марки, без акцизен бандерол. Срещу търговката е започнато бързо производство в РУ-Мадан.

Предният ден в Доспат при извършена съвместна проверка на служители от полицията в Доспат и Девин открили, че  31-годишен от силистренското село Вълкан превозва в лекия си автомобил „Пежо Партнер“ 26 автомобилни катализатора от различни марки без документи за произхода им. Катализаторите са предадени с протокол за доброволно предаване.

error: Защитено Съдържание!