Бивш затворник едва не уби баща на близнаци в Триград

Бившият затворник Здравко Казепов едва не уби баща на близнаци в Триград предната нощ.

На 29-ти март към 1,30 часа през нощта в бар е възникнал между пияния Здравко и 30-годишния Пламен – баща на близнаци. Двамата се сбили, при което Здравко счупил две бутилки в главата му. Присъстващи на скандала сигнализирали в полицията. Докато дойде линейка приятел го качил в колата да я пресрещне, но стигнали близо до разклона за Гьоврен, където спукали гума. Оттам пострадалият бил качен на линейка и закаран в спешното отделение на болницата в Смолян. При прегледа му било установено, че е с комоцио, дълбоки порезни рани и голяма кръвозагуба. Лекарите овладели кръвозагубата и спасили живота му.

Здравко Казепов е задържан за 24 часа в Районното управление на Девин.

Той е известен на полицията. Лежал е в затвора няколко пъти – за изнасилване, за побоища, за шофиране в нетрезво състояние. Осъждан е за средна телесна повреда, за кражба на кола и отнемане на трактор.

Три години той е лежал в затвора за изнасилване на непълнолетна от родното му село. През 2011 г. заедно с малолетен приятел отвлекли момичето в местност, близка до селото, където се гаврили с нея.

Facebook Comments