Региона

Авария затвори главният път през Чепеларе, за 2 часа я отстраниха

Временно е затворен главният път в град Чепеларе в участъка от поликлиниката до СУ „Васил Дечев“, съобщиха от местната администрация. Аварията е точно пред сградата на общинската администрация.

Проливният дъжд и градушка причиниха щета на пътя, която към момента се проучва. На терен са експерти от АПИ, кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев, инж. Стоян Кузмов – зам.- кмет на община Чепеларе, експерти от общинска администрация, ВиК гр. Чепеларе и служители на РУ Чепеларе.

Обходът е през улица „Чая“ до изясняване степента на щетата и възстановяването на пътната настилка. Към момента са поставени ограничителни ленти.

„Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев първи хвана кирката, за да разкопае и проучи степента на щетата на пътната настилка и шахта, предизвикана от проливния дъжд в Чепеларе. Аварията е пред административната сграда на община Чепеларе“, допълниха от там.

Преди секунди от общината съобщиха, че аварията е отстранена – в момента се мете, слага се ситен филц и до минути движението ще бъде пуснато.

В рамките на 2 часа аварията бе отстранена благодарение на активната своевременна намеса на В и К – гр. Чепеларе, ръководството и служителите на Община Чепеларе.

error: Защитено Съдържание!