Челен сблъсък край Чепеларе, четирима са ранени

Челен сблъсък между два леки автомобила е станал преди малко край град  Чепеларе, четирима души са ранени, научи Пламък.бг.

Тежката катастрофа е станала на завой на изхода на Чепеларе към Смолян. Ударили са се „Тойота“ и „Фиат“. По първоначални данни ударът е заради несъобразена скорост на единия автомобил, който поднесъл на завоя и навлязъл в насрещната лента, но полицейската група е на място и предстои да се произнесе официално за причините.

Ранени са двама мъже и две жени на средна възраст, които в момента са на път с линейки към болницата в Смолян.

„Лоша катастрофа преди Чепеларе, има пострадали. Колата, виновна за катастрофата, със СМ регистрация, малко преди това ме изпревари в завой. Караше доста агресивно. Малко по-късно се беше забила челно, пак в завой, в друга кола.Страшното е, че такива дебили застрашават и нашите животи…И то съзнателно“, написа шофьор в „I see you КАТ Смолян“.

„Колите бяха с регистрация РВ и СВ. Преди малко говорихме с момчетата от едната кола. Всички бяха в шок. От другата страна имаше две жени и един мъж, които бяха пострадалите. Дано всички да са добре“, отговорил му е друг пътуващ в същата посока.