ИзбориПолитика

Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Призовавам хората да гласуват масово!

Призовавам хората да излязат да гласуват масово. Кажете и на вашите приятели, роднини, съседи – да излязат и да дадат своя вот, защото с 30% гласуващи се стига само до голяма неустойчивост. При това положение няма как да търсим отговорност и се стига до колективна безотговорност, до разруха. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев пред жители на смолянското село Дунево. В срещата с местни хора участваха кандидатите за депутати Петя Касабова и Иван Стоев.

Д-р Събев каза, че за три години дългът на страната ни е набъбнал до 62 млрд. лева.

„Това е загробващо за младите хора, защото и техните деца няма да могат да ги върнат. Всяка седмица Асен Василев теглеше външен дълг по 500 000 лв., а не бива със заеми да се плащат пенсии и добавки. Ако няма икономика, те донякъде могат да стигнат, но не е това правилно в перспектива“, отбеляза още той.

rpt

Д-р Събев изрази надежда, че предстоящите избори ще доведат до устойчив парламент и правителство, което ще разблокира еврофондовете за държавата ни, откъдето ще постъпи свеж финансов ресурс за икономиката. 

Иван Стоев призова хората да гласуват и за евролистата на ГЕРБ-СДС.

„Това е изключително важно за България, защото като член на Европейския съюз от нея зависят решения, които се взимат там. Много е важно да имаме опитни евродепутати, които знаят какво и как да го направят. За съжаление България е на опашката по усвояване на европейски средства. И няма как да не е така, след като последното правителство на ГЕРБ остави готов План за възстановяване и устойчивост, който само трябваше да бъде внесен. Но следващите казаха, че ще го пишат наново и внесоха нещо, което трябваше да се поправя толкова много пъти, че през цялото време губихме пари“, посочи Стоев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

error: Защитено Съдържание!