Довечера гледайте съветничка от Смолян в „Смени жената“

Тази вечер общинската съветничка от КРОС в Смолян Елисавета Лободова ще участва в шоуто „Смени жената”.

Предаването ще запознае зрителите с две коренно различни семейства. Едните са обединени, общуват, споделят и правят всичко заедно, докато при другите ситуацията е коренно различна. Какво ще се случи, когато два коренно различни характера и тяхното ежедневие се сблъскат – зрителите на bTV ще разберат довечера от 21.00 часа.

Елисавета Лободова

Домакинската работа в семейство Лободови от Смолян върши основно Елисавета. Понякога съпругът Денко й помага, но само след нейна молба. Децата също помагат, но Елисавета смята, че тяхно задължение е по-скоро изкарването на добри оценки в училище. Тя работи във фабрика за пластмасови детайли, организира джаз фестивали, също така е и общински съветник. През зимата съпругът й работи като ски учител, през лятото е планински водач и дава велосипеди под наем. Съпрузите не си споделят, не са задружни и всеки си живее свой собствен живот. До развод са стигали няколко пъти, последният от които е бил преди две години. Въпреки всичко, в грижите за децата си са единни. 

Мариела и Цветелин са заедно от 18 години. Във връзката си са изключително хармонични, обичат да прекарват времето си заедно като семейство. По професия Мариела е PR специалист, филолог и журналист. Има и издадена книга с поезия. Съпругът й Цветелин, известен още като Цецо Елвиса, се занимава с музика цял живот, тя е неговата страст и професия. Дъщеря им Виктория е дълго чакано детенце, родителите й се стараят да прекарват цялото си свободно време в игри и пътувания.

Семейството на Цецо Елвиса

Ще успее ли Мариела да понесе безхаберието от страна на семейство Лободови, след като е свикнала на помощ и подкрепа в своето? Как ще се почувства Елисавета, когато намира съпричастност във всяко едно свое начинание? Всичко това, съпроводено с много сълзи, смях и съвети за семейно щастие – довечера, в „Смени жената”, по БиТиВи.

Facebook Comments