Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Фондация „Искам бебе“ награди областния управител на Смолян

За мен признанието е важно в чисто човешки план, защото съм убеден в тази благородна кауза, подкрепял съм я и ще продължа да я подкрепям, независимо от позицията, която заемам. Знам, че много труден е пътят към сбъдването на тази мечта. Самият аз заедно с моята съпруга сме преминали успешно по този път. Затова е важна подкрепата към тези хора не само материално, но и морално, и духовно, важно е те да усещат съпричастност. Това заяви областният управител на Смолян Недялко Славов, като получи награда от фондация „Искам бебе“ като дългогодишен съидейник и поддръжник на каузата.

Годишните награди на фондация „Искам бебе“ бяха връчени под егидата на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Областният управител пожела на екипа на фондацията много усмивки и радост, удовлетворения, породени от много детски усмивки и техните родители, подкрепени от „Искам бебе“.

„Тази награда ми бе връчена от Мария Караиванова – координатор на фондацията за област Смолян, и е признание за екипа на Областна администрация и всички, които се включиха с дарения в благотворителните събития, които организирахме съвместно! Благодаря на дамите от фондация „Искам бебе“ Радина Велчева, Мария Янева, Вера Вулджева, Мария Караиванова и всички техни партньори и спомоществуватели, които работят за повече деца за България!“, отбеляза Славов.

Сред отличените са министър-председателят на Република България Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов, зам.-министърът на здравеопазването Бойко Пенков, кметовете на София, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Враца, Благоевград, Дупница, Тутракан, областният управител на Хасково и др.

Facebook Comments