Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Изчезнаха двама възрастни от Дрянка и Средногорци

Двама възрастни мъже – единият от село Дрянка, другият от Средногорци, са изчезнали от петък и ги издирват.

Самотно живеещият 93-годишен Хасан Ахмедов от Дрянка, община Баните, тръгнал рано в петък за гъби в гората и оттогава никой не го е виждал. Обявен е за издирване по молба на близките му на 29-ти септември (събота).

Старецът е издирван от полицията и със следово куче в много околни местности, но засега не е открит.

Безследно е изчезнал от петък е и 89-годишният Хамид Емирски от маданското село Средногорци. Мъжът също живее сам, вдовец е. Сигнал, че е изчезнал подал неговият брат, който отишъл до дома му и видял, че го няма. За последно той е бил забелязан в района на хижа „Хевея“.

„Приканваме гражданите, които са забелязали някой от двамата мъже след времето, от което са в неизвестност да съобщят в най-близкото поделение на МВР или на тел.112.  Информацията ще подпомогне издирването на двамата мъже“, се сочи в съобщение на полицията.

Емирски обичал да пътува, често ходел до Кърджали и се предполага, че може да е хванал автобус и да е отишъл пак до някой град. За него има надежда, но за стареца от Дрянка прогнозите не са добри, защото в този студ и дъжд в гората е много трудно да оцелее човек на неговата възраст, казват запознати.

Facebook Comments