ИзбориПолитика

Марин Захариев, ГЕРБ: За г-н Камбарев явно частната собственост не е неприкосновена

Не стига, че явно от 2014-2015 насам не са се разхождали в центъра на Смолян, но в настоящата 2023 година от „Продължаваме промяната“ творят недоразумения с новите си приумици, заяви водачът в листата за общински съветници на ГЕРБ Марин Захариев.

През 2015 г., като част от проект „Зелена и достъпна градска среда“, община Смолян обнови напълно района около болницата, който беше една от язвите в града. Беше изграден нов паркинг и детска площадка, беше направен пряк достъп към бул. „България“, беше облагородено цялото пространство, което към момента е функционално и приветливо както за болни и персонал, така и за живущите в близкия квартал Нов център.

Днес кандидатът за кмет на Смолян г-н Михал Камбарев блесна с пъстър проект за пространството около болницата, който е направо шеметен. На практика част от него би дублирал вече изградената инфраструктура. Отделно от това не става ясно с какви средства ще се изпълнява и дали паркингът ще е платен. А може би е просто една чудесна картинка?

Заявката е за зелени площи и парк, паркинг за 150 автомобила и забележете – директна връзка с бул. “България” (каквато вече има).

И накрая шедьовърът. Огромната част от предвижданията в неговия проект попадат в частен имот. Интересно дали кандидат-кметът възнамерява да наруши Конституцията, която провъзгласява частната собственост за неприкосновена!?

И не само, че не става ясно с какви средства ще реализират идеята, а дали е въобще възможна в чужд имот? Собственикът на въпросния частен имот от 3591 кв. м заяви, че не е информиран и изразява недоумение как някой може да ползва собствеността му в предизборна кампания без елементарна проверка и търсене на информация.

Това не изглежда като работа на професионалисти.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

error: Защитено Съдържание!