Политика

Младежите от ГЕРБ в Смолян раздадоха листовки за Деня на Европа

Младежите от структурата на ГЕРБ в Смолян раздадоха листовки за Деня на Европа с разяснение защо да гласуваме на изборите за Европейски парламент. Неговият нов състав на практика ще определя приоритетите и политиките на Европейския съюз през следващите пет години.

Според младежите ЕС и неговите институции са важни за нас и всекидневния ни живот.

„Когато гласуваме, ние избираме членове на Европейския парламент, а те взимат решения, които засягат ежедневието ни. Например тези решения засягат работни места, здравеопазването, околната среда и много други жизнено важни въпроси. Гласът на всеки има значение. Гласувайки, изразяваме позиция“, заяви Иван Стоев – член на НИС на МГЕРБ.

По думите му единственият сигурен начин гласът ни да има силата да променя Европа е да гласуваме за изявени и доказали се личности, представляващи партии, които имат силни политически семейства в Европейския парламент. 

„Гласувайки, изграждаме Европа като сигурен и добър дом, в който достойнството на хората, тяхната сигурност и свобода са на първо място“, каза Петя Касабова  – член на младежката структура.

error: Защитено Съдържание!