Млади семейства от Триград обновиха детската градина

Детската градина в Триград стана неузнаваема с поредица инициативи на млади семейства, чиито малки деца са или предстои да влязат в нея.

Те изказват своята благодарност към всички хотелиери, ресторантьори и бизнесмени в село Триград, без които не биха могли да се справят – хотелите „Аркан хан“ , „Дени“, „Камината“, „Триград“, „Хорлог“, бистро „Мечките“, хижа „Триградски скали“, мандра „Триград“.

С тяхна подкрепа инициативните млади хора успяха да закупят нови и пъстри балатум, пердета, играчки, а също така осветление за детска градина „Радост“ в селото.

Оценяват високо жеста и на стопаните на пещера „Дяволско гърло“ от туристическо дружество „Орфей“, които осигурили средства за смяна на дограмата на забавачницата.

Семействата са особено признателни на скулптора Ангел Каравланов, който благотворително изрисува стените в помещенията и на входа.

„С общи усилия от родителите на децата и персонала на детската градина успяхме да направим едно по-уютно и красиво място за децата ни. Искрено се надяваме, че и в бъдеще ще получаваме подкрепа и съдействие от всички жители и бизнесмени на село Триград, защото ни обединява желанието да осигурим една по-добра среда и условия за развитие на нашето село! Пожелаваме Ви здраве, щастие и благополучие!“, пишат от младежката организация „Триград“.