Най-младият депутат от Смолян оглави антикорупционната комисия в НС

32-годишният депутат на Смолян Михал Камбарев оглави новосъздадената в Народното събрание Комисия по превенция и противодействие на корупцията.

Камбарев бе водач в листата на партия „Продължаваме промяната“ за Смолянски избирателен район. Той е от Рудозем, живее в София. Завършил е „Връзки с обществеността“ във факултета по „Журналистика и масови комуникации“ на Софийския университет, а впоследствие е специализирал предприемачество в Бабсън Колидж, САЩ. Съосновател е на Homeheed – сайт, чийто софтуер обхожда интернет страниците за имоти и събира всички обяви за София на едно място. Отговаря за бизнес развитието на международна компания за свързване на технологични предприемачи Tech Tour. Работил е за Асоциация на българските лидери и предприемачи ABLЕ.

Д-р Красимир Събев от ГЕРБ е член на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите.

Зарко Маринов от „Демократична България“ членува в Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, както и в Комисията по земеделие, храни и гори.

Хайри Садъков от ДПС е член на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействие с гражданското общество, както и на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите.