ИзбориПолитика

Обръщение на Николай Мелемов, кандидат за кмет на Смолян от ПП ГЕРБ

Уважаеми съграждани,

За мен предизборната кампания беше време, в което да обсъдим не само постигнатото и проблемите за решаване, но и да засвидетелстваме отношение, грижа и уважение към вас. Благодаря на екипа ми кандидат-съветници от ПП ГЕРБ, които не се изкушиха да си служат с внушения и манипулации, да обещават грандиозни, но неизпълними неща.

Вярвам, че родопчани отново ще се водят от ценните за всяко ръководство характеристики – стабилност, предсказуемост, сигурност и развитие.

Очаквам и ви призовавам да дадете своето мнение за предстоящото 4-годишно управление на Община Смолян. Най-сърдечно ви приканвам да упражните своя вот, защото това е не само наше гражданско право, но и наш морален дълг.

Това е начинът да повлияем на бъдещето на нашето населено място, на своето бъдеще и това на децата ни. Това е начинът да определим легитимността на управлението.

Колкото повече хора са дали своя глас, толкова контролът върху него ще е по-завишен. Толкова повече ще се увеличи критичната маса от хора, които следят изкъсо решенията на кмета и Общинския съвет. А това неминуемо ще повлияе на действията им, както и на последствията от тях в полза на цялото общество.

Затова не се въздържайте! Гласувайте с разум – за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници! Всеки глас е важен! Моят, твоят, неговият – нашият! Глас народен – глас Божий!

Ние от ГЕРБ сме №7 в интегралната бюлетина.

И нека най-добрият в тази надпревара победи!

С уважение: Николай Мелемов

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

error: Защитено Съдържание!