Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Открити уроци по родолюбие в две училища на Смолян

На 28 ноември (вторник) сдружение „Българска история“ ще изнесе открити уроци по родолюбие пред ученици и учители в Смолян. 

По време на гостуването си представителите на „Българска история“ ще прожектират пред учениците няколко епизода от новата документална поредица Българско военно чудо“.

Тя се състои от 10 късометражни филма, които пресъздават 10-те най-големи постижения на армията ни в периода на Следосвобожденска България и е част от съвместната образователна инициатива на сдружението и ЗАД „Армеец“.

Първият открит урок за ученици и учители в Смолян ще започне в 10.30 часа в Професионална гимназия „Карл Маркс“. След това от „Българска история“ ще гостуват и в Природоматематическа гимназия „Васил Левски“. Урокът там ще се проведе в 13.00 часа.

Откритите уроци и документалната поредица „Българско военно чудо“ са част от образователната инициатива на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“, с която авторите целят чрез разнообразни и съвременни методи на преподаване да превърнат историята в атрактивен предмет в училище.

Facebook Comments