Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Пампорово – Мечи Чал приема елита на сноуборда в средата на март

Състезатели от 3 континента ще бъдат част от Pamporovo Freestyle Open 2017

 След кратка пауза доказано най-голямото и атрактивно фрийстайл събитие в България се завръща с нови сили! Между 13 и 19 март Pamporovo Freestyle Open 2017 ще предизвика едни от най- големи и популярни имена в сноуборда в много оспорвана надпревара на родна земя. 

Осмото издание на събитието е част от European Qualifier Тour и освен за Световния Сноуборд Тур. Събитието ще носи точки и за Европейската купа на FIS. Една от другите приятни изненади е, че освен сноуборд, тази година отново ще има и фрийстайл ски състезание, за първи път от няколко години насам, а събитието ще носи точки и за Европейската купа на FIS.

Очаква се много засилено международно участие и едни от най-добрите фристайл състезатели в цял свят да пристигнат в България.

До този момент участието си са заявили представители на Америка, Европа и Азия, сред които се открояват имената на Ерик Баушман, Брандън Дейвис, които ще пристигнат в Пампорово от Hafjell – Норвегия, директно след участието си в X Games, финландецът Нути Ниамела,  американецът Дилан Томас и други. 

Освен състезателната част, която ще може да се гледа на живо и по Българската национална телевизия на 13-ти и 14-ти март – сноуборд слоупстайл, и на 17-ти и 18-ти март – фристайл ски слоупстайл, организаторите подготвят цяла седмица с различни съпътстващи събития. Част от тях е първият Banked Slalom в България (15.03.2017 – Ски зона Мечи Чал), различни тематични вечери, богата парти и музикална програма, в които ще могат свободно да се включат всички гости на събитието.

Pamporovo Freestyle Open 2017 се провежда със специалната подкрепата на Пампорово АД, CSIF, Българо-американска кредитна банка, Monster Energy, Port Bulgaria West, магазини „Контрабанда“ и други.

Facebook Comments