Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Полицайка от Русе и барета са най-добрите стрелци с пистолет

Полицайка от Русе и барета са първенците от републиканския турнир „Купа България“ по стрелба с пистолет, проведен в Смолян.

От полицията в Смолян съобщиха, че Людмила Пенева от Областната дирекция на МВР в Русе е завоювала първо място при жените. На второ място е Бетина Блажева  от Академията на МВР, а третото място е за Катя Василева от ОДМВР – Враца.

На първо място при мъжете е Динко Терзийски от Специалния отряд за борба с тероризма, следван от Явор Петков – ОДМВР в Габрово, и Любомир Любенов – СДВР.

В комплексното класиране за жени първо място завоюва ОДМВР-Пазарджик, втори са ОДМВР-Пловдив, а трети – СДВР.

При мъжете на първо място е отбора на ОДМВР-Габрово, втори са стрелците от ОДМВР-Пазарджик, а трети – от ОДМВР-Перник. Отборно класацията води о ОДМВР-Пазарджик, следван от отбора на СДВР и Академията на МВР.

В тазгодишния турнир участие взеха 26 отбора от областните и специализираните дирекции в МВР и се отличава с най-голям брой участници в сравнение с други години. Около 150 служители на МВР премериха уменията си за стрелба с пистолет.


Първенците в индивидуалната надпревара получиха медалите и грамотите си от директора на полицията в Смолян – ст.комисар Николай Димов, който ги поздрави за успеха, пожела светли Коледни и Новогодишни празници на всички.

На специална церемония по случай професионалния празник на „Гранична полиция“ министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди с почетен знак III степен директора на РДГП комисар Стоян Мандажиев.

За постигнати добри резултати в работата са наградени общо 262 служители от РДГП-Смолян.

Facebook Comments