Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Полицията в Смолян се самосезира за убиец на пътя от „Фейсбук“

Полицията в Смолян се самосезира за убиец на пътя от видео клип, публикуван във „Фейсбук“.

„Убиец на пътя. В плътната колона между Чепеларе и Хвойна тариката щеше да изпревари в завоя и едва не уби хората в идващата от завоя кола“ – написа Кръстина Чолакова в социалната мрежа.

По повод разпространения в интернет и медиите видео клип за рисково шофиране на 07.05.2018г. около 10:20 часа на път II-86 в участъка между гр.Чепеларе и с.Хвойна, ръководството на ОДМВР-Смолян се самосезира и предприе необходимите мерки за установяване извършителя на нарушението, съобщи малко по-късно полицията.

До настоящия момент е установено, че собственик и водач на лекия автомобил „Опел Инсигния“ е 66-годишен мъж от гр.София.

Същият ще бъде призован да се яви в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Смолян, където да обясни случилото се.

За изясняване на фактите и обстоятелствата сведения ще бъдат снети и от свидетелката, заснела видео клипа.

„Обръщаме се към останалите участници в движението, в това число водачът на насрещно движещия се автомобил и тези, които са възприели факти, свързани с рисковото шофиране, да се обадят на тел. 0301/ 35 521 и да съобщят телефон за връзка с тях. Благодарим за подадения сигнал и приканваме всички участници в движението, станали свидетели на нарушения на правилата за движение да сигнализират компетентните органи на тел.112 или в най-близкото управление на МВР“, се сочи още в съобщението.

Facebook Comments