Получен е сигнал за изчезналия Ивелин, че е по пътя за Чокманово

Издирването на 20-годишния Ивелин от Смилян продължава, съобщи полицията днес. Той е висок 180 см, очи – кафяви, облечен е със сив суитчър и черен панталон, тип анцуг.

Младежът е напуснал дома си в с. Смилян на 05.05.2017 г. и е в неизвестност. По молба на родител е обявен за местно издирване, а впоследствие и за общодържавно издирване.

За пети ден на територията на селата Смилян, Турян, Кремене и всички прилежащи местности в община Смолян се проведе претърсване и издирване на момчето.

В търсенето участват сили и средства на ОД МВР, РУ – Смолян РДГП – Смолян, и доброволци от посочените села – около 100 човека, 4 служебни МПС и следово куче.

Предоставена беше и техника за нощно виждане от Гранична полиция – Смолян, за да продължи издирването и през миналата нощ. Младежът беше засечен в горски район на с. Турян, общ. Смолян, чрез фотокапан за мечки.

Получен бе сигнал в РУ-Смолян, че момчето е забелязано рано тази сутрин по пътя за с. Чокманово, общ. Смолян. Незабавно екипи на полицията, доброволци от селото, горски служители, граничари, ловджии, разбира се и семейството му, обхождат мястото, където е видян за последно.

Към настоящия момент Ивелин Узунов все още не е установен.

Полицията призовава всеки, който забележи момчето, да сигнализира в полицията или на телефон 112!

Снимката е предоставена от полицията. Кадърът е получен от фотокапан за мечки в района на Турян

Facebook Comments