Поздравление от областния управител Недялко славов по случай 3-ти март

Днес, 143 години след постигане на идеала Свободна България, нека отдадем почит към предците ни, които страдаха и се опълчваха на османското подтисничество, проливаха кръвта си, за да съхранят рода ни и да възстановят Българската държава през 1878 година! Нека чрез делата си потвърждаваме значимостта на саможертвата им, без която нямаше да имаме своя Родина!

Нашият народ е преодолял много предизвикателства в историята си, благодарение на силния дух, стремежа си към обединение и просвещение! Уверен съм, че ние носим в себе си добродетелите на нашите деди, съхранили сме народните ценности, на които да се уповаваме в трудни времена! Пандемията ни изправи пред редица нови и непознати изпитания, но щом българщината устоя петвековно иго и не се сломи, то и сега с търпение, със солидарност помежду ни, ще запазим живота и здравето на нацията си! От нас зависи с колко усилия ще преминем през тази здравна криза и колко дълго ще се възстановяваме от последствията, които тя нанесе върху духовното и икономическото ни развитие!

В навечерието на 3-ти март – Националния празник на България, приемете моите поздравления и пожелания за здраве и благоденствие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!