Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Пожарната в Смолян на второ място за добра практика

Второ място в страната за добра практика спечели Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Смолян. Наградите бяха връчени вчера в София в конкурса за добри практики, организиран от Института по публична администрация.

Пожарната в Смолян зае почетното място в раздел „Социална отговорност и социално предприемачество“ заради добрата практика на службата при работа с младежкия доброволен отряд.

При обявяването на наградата се подчерта значението помощта, която оказва службата на младежите и тяхната отговорност към проблемите на обществото, за развитието на доброволчеството като ценност. Особено внимание се обърна на факта, че практиката е устойчива във времето и се реализира в широко партньорство с община Смолян, други правителствени и неправителствени организации.

За доброто класиране допринесе и осъществените от младежкия доброволчески отряд международни проекти за обмен на добри практики.

Facebook Comments