С резачка на сватба в Смолян ром рани леля си

Срещу 38-годишния Х. Р. е започнато бързо производство за това, че на 01.06.2019 г., около 19.00 часа в гр.Смолян, на ул.“Младост“, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи явно неуважение към обществото, които по своето съдържание се отличават с изключителна дързост, съобщиха от полицията. И допълниха, че използвайки моторен трион е ранил 43-годишна жена.

Цялата ромска махала били на сватбата. Докато ядат и пият, столът на един от ромите се счупил и той паднал. В другия край на масата решили, че някой го бие и хукнали да го „защитават“ с юмруци и ритници.

Пияното меле се разраснало до такава степен, че 38-годишния Х.Р., за да се отбранява, запалил резачка. Въртял се в кръг с нея, за да не го нападнат от никоя страна, обаче закачил с острието краката на 43-годишната си леля. Порязал я на двата крака.

Мъжът отправял псувни и ругатни. Пострадалата е транспортирана в МБАЛ „д-р Братан Шукеров“ АД гр.Смолян, където ѝ е оказана медицинска помощ, след което е освободена. „Задържани са четирима възрастни и един непълнолетен за 24 часа, като срещу мъжа с триона е образувано бързо производство за хулиганство“, обясни ст. комисар Николай Димов – шеф на ОД на МВР в Смолян.

Снимка: viapontika.com

Facebook Comments