С водно-снежно парти на Великден закриват ски сезона в Пампорово

„Дойде моментът, в който официално да изпратим зимния сезон. Тази година природата бе благодатна към всички нас и заедно се радвахме на много сняг чак до Великден. За четвърта година в Пампорово ски сезонът се закрива по един доста атрактивен и нестандартен начин. Каним Ви този уикенд, в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово, да закрием заедно зимния сезон в Пампорово със снежно-водно парти на ски център Студенец. Всички желаещи да „преборят“ водното препятствие, нека заповядат на 15 април 2017 (събота) в подножието на писта Стената, за да дадем старт на забавленията“, съобщават от „Пампорово“ АД.

Tова ще е четвъртото издание на Stavri Invitational, чийто организатор е Станислав Черешаров. Още с първото си издание през 2013 година събитието набра голяма популярност поради уникалния си характер.

Идеята на цялото мероприятие е да се направи един приятен и забавен преход от зимните спортове към летните. За целта организаторите ще създадат трасе, което започва от снежната писта и завършва в басейн пълен с вода.

Всяка година размерът на басейна става все по-голям. В началото бе едва 11 метра дълъг, а тази година организаторите са си поставили за цел да достигнат 21 метра дължина на басейна, за да е по-предизвикателно и забавно.

Тази година басейните ще бъдат два.

За всички, които желаят да се включат в това изключително и незабравимо приключение, препоръката е да се подготвят с всичко необходимо за плаж – плавници, дюшеци, слънчеви очила, надуваеми пояси. Но също така ски и сноуборд.

В последното издание на Stavri Invitational над 50 скиори и сноубордисти (състезатели, начинаещи, възрастни, деца, любители и др.) изпробваха уменията си за каране по вода. Тази година се очаква интересът да е по-голям. Ще участват едни от най-добрите фрийстайл/фрирайд скиори и сноубордисти, които ще могат да покажат своята креативност.

В последния ден от сезона и от Великденските празници всички гости в курорта ще могат да ползват лифтовите съоръжения БЕЗПЛАТНО, за да се порадват на снега и планината за последно тази зима.

„Да си пожелаем и следващият зимен сезон да е все толкова снежен и дълъг, за да донесе максимално удоволствие на всички скиори и сноубордисти. А ние ще продължим да работим с всеки изминал ден още по-усилено и още по-сплотено, за да бъдем по-успешни. Благодарим Ви за подкрепата и Ви очакваме!“, казват от „Пампорово“ АД.

Повече подробности тук: Stavri Invitational vol.2, тук: Stavri Invitational vol.3 и тук: Stavri Invitational vol.4.

Facebook Comments