Шестима с наркотици хвана полицията

Шестима с наркотици хвана полицията в периода от 3-ти до 5-ти януари, когато е била проведена специализирана полицейска операция.

При извършване на проверка на лек автомобил, управляван от 33 годишния М.А. от гр. Чепеларе, същият е изхвърлил през прозореца на автомобила плик с наркотично вещество. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на проверка на лек автомобил в Пампорово е установено, че водачът А.С., на 25 години от Пловдив, управлява автомобила под въздействие на наркотично вещество.

Полицията в Чепеларе е арестувала и 27-годишен пловдивчанин за държане на наркотични вещества.

Бързо полицейско управление е образувано в Смолян срещу друг 27-годишен пловдивчанин, изтърпяващ наказание в Затворническо общежитие от отворен тип – Смолян, за държане на наркотични вещества.

Арестуван е 28-годишен девинчанин с инициали М.А. за това, че управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества по пътя Девин-Михалково.

За управление на лек автомобил след употреба на наркотични вещества е вкаран зад решетките и 29-годишен рудоземчанин с инициали Д.Ч.

Facebook Comments