Ски зона „Мечи чал“ отваря на 24 декември

Само след два дни, в навечерието на най-светлия християнски празник Коледа, отваря и ски зона „Мечи чал“, с което се дава старт на съвместната програма между Пампорово и Мечи Чал – 2 ски зони, 1 лифт карта.

Още от 08:45 часа лифт „Мечи чал“ стартира с извозването на най-нетърпеливите да се спуснат първи по пистата, а от 11 часа на долната лифтова станция ще се направи водосвет за здраве.

От тази събота всяка закупена лифт карта за Пампорово ще важи за лифтовите и влекови съоръжения в ски зона „Мечи чал“, както и ски шатъл бусовете, който ще осъществяват връзката помежду им по график.

Бусовете, които ще осъществяват връзката между двете ски зони ще тръгват от 08:30 часа от ски центрове №2 Малина (Пампорово) и №5 Мечи чал (Чепеларе) и ще продължат да извозват туристите между ски зоните до 16:45 часа. Превозът е предназначен само за туристите, които имат закупена валидна лифт карта или билет за някоя от двете ски зони.

Цената на дневните лифт карти за ски зона Мечи чал от 24 декември ще бъде 39 лева за възрастен и 24 лева за деца. А цената на лифт картата 2в1, която е валидна за ски зона Пампорово с достъп до Мечи Чал от 19 декември, е на стойност 55 лв. за възрастен и 33 лв. за деца.

Facebook Comments