Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Улица „Наталия“ в Смолян е пред завършване

Пред завършване е улица „Наталия“ в Смолян.
Първата част на обекта – реконструкция на канализационната й мрежа заедно с тази на ул. „Полковник Серафимов“, е изпълнена от фирма „Инфрастройгруп“ по договор за 978 722 лв.

Останалите строително-ремонтни дейности по ул. „Наталия“ се изпълняват от консорциум „Смолян Е. К.“ с участници „Еко Традекс Груп“ АД и „Красин“ ООД по договор за ремонт на улици и пътища на територията на община Смолян. Контрактът е на стойност 2,5 млн. лв., но в обхвата му влизат повече обекти, не само този.

Ул. „Наталия“

Кметът Николай Мелемов и заместниците му инж.Мариана Цекова и Марин Захариев вчера провериха как върви работата и съобщават, че е завършило полагането на запечатващия слой асфалт по улицата.

Следващата седмица ще бъдат довършени джобовете  за паркиране на автомобили и за поставяне на съдове за смет.

В момента се извършват дейности по разчистване пространствата зад блоковете предстои да се заравни пътната настилка там.

Мелемов обяви, че ще бъдат поставени легнали полицаи по ул. „Наталия“, за да се предотвратят  пътно-транспортни  произшествия.

Община Смолян отново се обръща с призив към гражданите да отстранят всички незаконни обекти, дърва за огрев и други строителни материали около блоковете, за да не възпрепятстват работата.

Facebook Comments