Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Утре в Златоград стартира проект за създаване на социално предприятие

Проект за създаване на социално предприятие в Златоград стартира утре. Партньори в неговото изпълнение са община Златоград и сдружение „Център за развитие и подкрепа на бизнеса“.

Финансовото му обезпечение е осигурено от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Проектът е на обща стойност 391 155.58 лв., от които 332 482.25 лв. европейско и 58 673.33 лв. национално съфинансиране.
Общата цел на проекта е да създаде условия за заетост и социално включване на лица в неравностойно положение на пазара на труда в община Златоград чрез развитие на социално предприемачество.
По време на пресконференция, планирана за утре (сряда) от 11 часа, ще бъде предоставена информация относно конкретните цели, дейностите и очакваните резултати от реализацията на проекта.

Facebook Comments