Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

В понеделник обсъждат отчета за бюджет `2016 на Доспат

Отчетът за бюджет `2016 на община Доспат ще бъде подложен на публично обсъждане. То е планирано за понеделник (19 юни) от 13 часа в заседателната зала на Общинския съвет.

В сайта на местната управа са качени справки за изпълнението на бюджета по приходната и разходната му част.

Накратко, планираните за миналата година приходи по бюджета са били на  стойност  5 876 508 лева. След актуализацията стойността им е стигнала 9 194 818 лева. Отчетените в края на годината приходи са с окончателен размер на  7 250 951 лева. Тоест, с 1 374 443 лева повече приходи има община Доспат в сравнение с първоначално заложените.  Разходите по бюджета са точно толкова колкото са и приходите, съответно планирани, актуализирани и отчетени.

Поканата към местната общност е отправена от председателя на местния парламент Адалберт Ферев в  изпълнение на изискванията на чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси. Материалите по отчета са достъпни в деловодството на общината и на интернет страницата на община Доспат: www.dospat.bg .
Становища и мнения по отчета могат да се предоставят в деловодството на общината и на e-mail: [email protected] до 9:00 часа в деня на обсъждането.

Facebook Comments