Волейболен клуб „Родопа Смолян“ с финансова подкрепа от „Инвестбанк“

„Инвестбанк“ АД подкрепи финансово Спортния клуб по волейбол „Родопа Смолян“, който е основан през 1956 г. и към настоящия момен в него тренират над 100 деца. Те са разпределени в 14 отбора, вземайки участие във всички възрастови групи на държавните първенства. През тази година мъжкият отбор на клуба ще играе във Висша лига на българското първенство. От „Родопа Смолян“ е стартирала кариерата на състезатели като Костадин Стойков и Силвана Чаушева, а амбицията на неговото ръководство е скоро броят на децата и младежите в школата да достигне 200, съобщиха от банката.

Състезателите на местния клуб във възрастова група U13 завоюваха сребърни медали на финалния турнир от държавното първенство по волейбол, спортен сезон 2019-2020 г. Горди сме, че имахме шанса да се почувстваме част от тяхното постижение. Пожелаваме още много бъдещи успехи!

„Инвестбанк“ АД подкрепя възпитаването на страстта към спорта и към активния начин на живот. И за в бъдеще банката ще продължи да поощрява различни спортни организации и инициативи с цел популяризирането на спорта сред повече хора в България и формирането на култура на активен начин на живот.