ПолитикаРегиона

Кметът и областният провериха как санират в Златоград

Как върви санирането по националната програма за енергийна ефективност в Златоград провериха областният управител на Смолян Недялко Славов и кметът на общината Мирослав Янчев.

Златоград2Днес двамата управляващи направиха оглед на блок от ул. „Миньорска”, който е в процес на рехабилитация, съобщиха от местната администрация. Жилищната сграда е първата от седемте многофамилни жилищни сгради, които се санират по националната програма. Изпълнител на дейностите е дружеството „Пром Строй Златоград“. Янчев и Славов Те посетили две от жилищата, на чиито прозорци вече е поставена дограма. Собствениците и ползвателите на апартаментите изразили удовлетворение от начина на изпълнение и постигнатия ефект.
Златоград3Янчев се срещнал и с представители на блок 4, ул. „България” №182, на които разяснил защо се забавя втората фаза от националната програма. Той казала, че все още няма отговор от страна на Министерството на регионалното развитие и МВР за подмяна на вида на топлоизолационния продукт с нов – каменна вата.

Вашият коментар

error: Защитено Съдържание!