СмолянСпорт

Отборът на община Смолян победи тима на „Арексим инженеринг” и стана първи в турнира

Отборът на община Смолян спечели заслужено първенството с 2:0 във финалната среща с тима на „Арексим инженеринг” във футболния турнир за работещи и служители. Той е организиран от администрацията а тази победа й е втора.

32Мачът беше доста оспорван, а играчите дадоха от всичко от себе си за победата.  В отбора на община Смолян имаше доста контузени играчи, но това не им попречи да участват във финала. Заветните два гола за победата вкара във вратата на „Арексим инженеринг” Боян Георгиев. Вратарят Митко Мазаров не позволи нито един гол да попадне във вратата на община Смолян. Не случайно той получи индивидуална награда за най-добър вратар на турнира. В отбора на местната администрация участваха зам.-кметът Марин Захариев и щангистката Даниела Керкелова, която организира турнира и отговаря за спорта.

Председателят на общинския съвет Славка Каменова и зам.-кметът Венера Аръчкова наблюдаваха  финалния мач и подкрепяха футболистите. Те поздравиха победителите и ги наградиха с купи и грамоти.

Участие във футболната надпревара взеха 8 институции.

Турнирът се провежда за четвърта  поредна година. Посветен е на Деня на спорта и физическа активност и Международния ден на предизвикателството. От самото начало той се провежда под егидата на кмета Николай Мелемов. Мачовете се играха на стадиона в Смолян.

 

Класиране:

  1. Община Смолян
  2. „Арексим инженеринг” –ЕАД
  3. „Фесто производство”-Смолян
  4. „Костал-България”
  5. РД ПБЗН-Смолян
  6. ОД на МВР-Смолян
  7. РД „Гранична полиция”-Смолян
  8. ТП ДГС-Смолян

Индивидуални награди:

  1. Най-добър вратар на турнира – Митко Мазаров, община Смолян
  2. Голмайстор на турнира – Иван Мечкарски, ОД на МВР
  3. Най-техничен футболист –Борислав Димитров , „Костал-България”
  4. Най-полезен футболист – Федя Парев , „Арексим инженеринг”
  5. Отборът на ТП ДГС – Смолян, получи купа за Феърплей

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар

error: Защитено Съдържание!