„Жертвата” ще е първа премиера на РДТ в Смолян за 2018-та

„Жертвата“ от Марио Фрати ще е първото премиерно представление на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“ за 2018-та година. Премиерата е планирана за 26 януари от 19 часа.

Режисьор на постановката е Бойко Илиев, а в ролите са Елена Петрова (в ролята на жертвата), Ники Сотиров и Румен Бечев.

„Една изискана, чувствителна и малко самотна жена говори по телефона…смее се…кокетира…флиртува, докосва внимателно с нежните си устни чашата с червено вино, което отпива на малки глътки… Личи си, че иска да продължи това виртуално удоволствие, но на вратата се появява мъж – сърдит на света, с див поглед, очите му безпощадно се втренчват в младата жена, която с плахо безпокойство се загръща с копринения халат и …. Светът вече не е същият! Навън продължават да вият сирени, метрото разтърсва жилищната кооперация. Ню Йорк се приготвя за тайнствения нощен живот, който така привлича и същевременно малко плаши… Но нашите герои не се интересуват от нищо друго, освен от собственото си привличане, което се превръща в страстен танц, в който някой ще бъде помилван, а може би прикован…. Играта става все по-жестока, когато се появява съпругът, който се оказва поръчител… Поръчител на какво или на кого?!

Психологическият трилър набира скорост и кой ще се окаже ЖЕРТВАТА можете да разберете, ако посетите спектакълът „Жертвата” на Марио Фрати.

Facebook Comments