Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

20-годишният Ивелин от Смилян изчезна пак

Ивелин Узунов, който изчезна точно преди Гергьовден тази година и бе намерен след десет дни търсене, е изчезнал отново вчера.

20-годишното момче излязло в понеделник сутринта от родната си къща в Смилян. Младежът казал, че смята да се разходи. Оставил телефона си у дома. Оттогава е в неизвестност.

Издирват го полицаи със следово куче, доброволци, близки и роднини. Шефът на областната полицейска дирекция старши комисар Николай Димов съобщи, че предстои да го обявят за общодържавно издирване.

Ивелин Узунов  се загуби на 5 май – точно преди Гергьовден. Десет дни непрестанно го търсиха в гори и колиби около Смилян. Откриха го в плевня в съседното селце Пещера. Момчето бе намерено в лошо здравословно състояние – гладно изнемощяло, с измръзвания на крайниците. Приеха го в болницата за лечение най-напред, тогава родителите си го прибраха в къщи. Обяснил беше, че се е загубил и се е лутал дълго по гората.

Преди малко излезе официално съобщение от полицията. Самият файл с известието е именуван: „Издирва се отново“.

Ето и съобщението:

Отново се издирва 20-годишниягт Ивелин Узунов от с. Смилян. На 16.10.2017 г. бе получен сигнал от негови близки, че Ивелин Узунов е изчезнал от дома си в с. Смилян. От понеделник, на 16.10.2017 г. сутринта Ивелин е в неизвестност. По молба на родител, е обявен за местно издирване, а в последствие и за общодържавно издирване.
Описание: ръст – 180 см, очи – кафяви, с облекло: черно яке и бежов панталон, тип анцуг.
На територията около с. Смилян, както и прилежащи местности в община Смолян се провежда претърсване и издирване на момчето от служители на ОД МВР, РУ – Смолян, ловци и местни жители.
Към настоящия момент все още не е установен.
Призоваваме всеки, който забележи младежа, да сигнализира в полицията или на телефон 112!

Facebook Comments