Англичанка е в реанимация, пияна се намушкала с нож във Влахово

Англичанка, живееща в смолянското село Влахово, пияна се намушкала с нож. Оперирана е снощи по спешност. В момента е в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на областната болница. Нараняванията й са в стомаха и черния дроб. Лекарите казват, че е в стабилно състояние, без опасност за живота, съобщи ст. комисар Николай Димов – директор на ОД на МВР – Смолян.

Английската гражданка е 38-годишна, работи като учителка в Смолян. Били са много пияни с мъжа й, който е от Рудозем. Когато станал инцидентът били толкова алкохолизирани, че полицаите не могли да проведат адекватен разговор с нито един от съпрузите.

„Ние задържахме мъжа по съмнение, че той я е наранил. От сутринта англичанката вече е контактна и от разговора с нея става ясно, че се е самонаранила. Тя и снощи казваше така, но предвид състоянието й, ние допуснахме и другото“, посочи Димов.

По случая е образувано досъдебно производство.

Снощи преди полунощ в полицията получили сигнал и за пожар в автомобиль намиращ се на улица „Миньорска“. Оказало се, че проблемът е в електроинсталацията и няма данни за умишлени действия. Става въпрос за тунингован джип „Сузуки Витара“.

Facebook Comments