Д-р Нина Карова е новият председател на младежката структура в ГЕРБ – Смолян

Новото областно ръководство на младежката структура в Смолян проведе първото си събрание. С решение на  Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ бе одобрен съставът на МГЕРБ, представен от члена на НИС Иван Стоев.

За  областен координатор е утвърдена д-р Нина Карова, която е член на партията от 2013 г. Тя е  завършила медицина в Тракийски университет – Стара Загора. Има придобита специалност по акушерство и гинекология в Медицински университет – Пловдив. Работи като акушер-гинеколог в областната болница. Владее отлично немски и английски език. На последните избори  бе кандидат за народен представител от 22 МИР – Смолян, омъжена.

„Искам младежката структура в областта да се оформи като едно сплотено общество, независимо кой е на власт, да си помагаме. Ще проведем много обучения, за да бъдем добре подготвени и да развием младите кадри като бъдещи лидери. От нас зависи как ще се развиваме и как ще подобрим условията на живот в страната си. Имам амбицията да разширим общинските структури и да привлечем много повече младежи към тях, за да генерираме нови идеи, полезни за обществото”, коментира новият областен координатор на МГЕРБ д-р Нина Карова.

За областен организационен секретар бе утвърдена Златка Пашалийска, която е магистър по счетоводство и анализ, притежава бакалавърска степен по туризъм, а в момента изучава финансов мениджмънт.                                                                                                                             

Членове на ръководството са: Евдокия Волевска от Смолян с юридическо образование, Петя Касабова от Чепеларе – магистър по специалността „Транслатология с новогръцки език“, Станимира Кавърмова от Неделино – педагог, Дарина Софтева от Мадан – юрист, и Васил Кутлев от Смолян – предприемач.

Иван Стоев заяви, че екипът на МГЕРБ е прекрасен, всички са умни младежи, имат висок образователен ценз с различни професионални интереси. „Но основното е да вършим работа. Имаме избори в неделя, които са много важни за развитието на държавата. Няма по-лошо от това да имаме президент, който е разединител на нацията, тласкащ страната към диктатура с юмрук. Трябва да изберем интелекта, дипломатичността, за да може България отново да се върне към европейския път на развитие и да имаме облика, за който всички работим“, заяви той.

error: Защитено Съдържание!