Календар`2021 на Община Смолян е готов, парите са за лечение на 6-годишната Александра

Календарът за 2021-ва година, изработен със снимки на жители и гости на община Смолян, е вече готов и всеки може да си го купи срещу 7 лева, които се събират с благотворителна цел.  

Този път събраните пари ще бъдат дарени за лечението на 6-годишната Александра Костадинова Тодорова от Смолян. Момиченцето е диагностицирано с ДЦП и епилепсия. До момента на малката Алекс са направени 2 операции, а следващата година предстои нова операция в Сърбия.

6-годишното момиченце, за лечението на което са предназначени приходите от тазгодишния календар.

„Вярваме, че с помощта на всички вас ще се съберат средства, с които да подпомогнем лечението на детето. От тази година започваме да продаваме календара на цена 7 лв., като единствената цел е да се съберат повече пари за предстоящите операции на Алекс“, поясняват от местната администрация.

Снимките, които са включени в календара на Община Смолян за 2021г. са дело на Атанас Малаков, Анелия Захариева, Рейхан Ферад, Станислав Карталов, Димитър Табаков, Георги Гаджев, Владимир Дамянов, Христо Чилов, Теодора Атанасова и Виктор Пашов. 

Календарът ще се продава на следните места:

-Център за обслужване на граждани /западното крило на Общината/

-Деловодството на Община Смолян; 

-Магазин за GSM аксесоари „Rtel“ в сградата на „Детмаг“;

„Елкорект –Кокаров“, Дълбокото дере до офиса на ЕКОНТ

– KUKLA BEAUTY HOUSE, ул. „Полк. Дичо Петров“ 15

-Старата книжарница в Райково;

-Застрахователен брокер „Балкан“, ул. „Полк. Дичо Петров“ 15.

Ако има и други собственици на търговски обекти, които желаят да продават календара, нека се свържат с нас на лично съобщение или на телефон 0301/67666.

Всички, които не живеят в Смолян, ще може да го поръчат и ще им бъде доставен със спедиторска фирма, само ни пишете на лично съобщение в страницата.

Нека чрез прекрасния календар, направен с вашите снимки, не просто покажем красотата на Родопите, но и помогнем за по-успешно и бързо лечение на шестгодишното дете.