Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Кметът на Златоград кани на среща по темата „футбол“

На среща в общината по темата „футбол“ кани кметът на Златоград Мирослав Янчев. Тя ще се състои в понеделник (9 юли) от 17.30 часа, на 2 етаж в общинската администрация.

Градоначалникът кани Управителния съвет на Футболния клуб „Златоград“, членовете на Общото събрание на клуба, децата, състезаващи се в него, и техните родители, както и всички заинтересовани от развитието на този спорт. 

„На срещата ще се представят фактите относно създалата се ситуация около ФК „Златоград”, за да може всички вие да се запознаете в конкретика с истината, за да не се допуска в пространството да се разпространяват инсинуации и некоректни слухове, целящи оклеветяване на личности и институции. Надявам се на срещата да присъстват ръководителите, треньорите, представители на ФК „Златоград” и родители, с които да коментираме всички поставени въпроси „очи в очи”!“, казва в поканата си Янчев.
И допълва, че искрено се надява на конструктивен диалог, на който да бъде изяснена ситуацията, за да не се допуска възможност чрез децата и тяхното желание за спортуване да се обслужват различни интереси.

Facebook Comments