„Колите в Смолян“ събират пари за жена, нуждаеща се спешно от трансплантация на бъбрек

„Да помогнем! Здравейте приятели, ние, от „Колите в Смолян“, Ви каним да се присъедините към нашата благотворителна Авто-Мото сбирка на 22 Август 2020 г. Жена от Мадан има спешна нужда от трансплантация на бъбрек“, съобщават във фейсбук страницата си младежите организатори.

На видно място на събитието ще бъде поставена кутия и всеки, който има желание, може да помогне. На мястото също така ще бъде изградена палатка с храни и студени напитки, парите от които също ще бъдат дарени.  

Събитието започва от 13.00 часа на полигона в село Серафимово.

„Всеки авто фен, без значение от марката кола, която кара и харесва, е добре дошъл! Както последните сбирки всички гости ще трябва да паркират автомобилите си на горният полигон, а желаещите да участват в забавлението на публиката молим предварително да се свържат с нас като ни пишат на лично съобщение. Нека направим една забавна и шумна сбирка!“, е призивът на организаторите.

Указанията за тези, които до момента не са посещавали полигона, са, че като се напише „Хотел Ермавец“ в картите на, GPS-а ще ги закара точно на мястото на събитието.

Антоанета Узунова от Мадан на 44 години има спешна нужда от трансплантация на бъбрек, но сумата е непосилна за семейството. Остатъкът от парите, които са нужни, е 60 000 лева.

За желаещи да направят дарение по банков път:
Име: Антоанета Узунова
IBAN: BG95STSA93000002815939
BIC: STSABGSF