ИзбориПолитикаРегиона

Мирослав Янчев спечели кметските избори в Златоград

Мирослав Янчев спечели кметските избори в Златоград. Така той се отправя към своя пети мандат. Според предварителното преброяване на балотажа Янчев води пред опонента си Величко Сидеров с над 600 гласа. 

Благодаря ви! Заедно успяхме да опазим Община Златоград! Въпреки трудностите, агресията и разделението избрахме разумното!

Заедно с вас ще надграждаме града, ще разкриваме и потенциала на всички населени места! С благодарност и отговорност поемам дълга да продължа да ви служа, да бъда вашият кмет!
За мен е чест!
Уважавам изборът и на тези, които предпочетоха друг кандидат – уверявам ви, че за проблемите на всеки един от вас ще бъде търсено решение от мен и общинска администрация.
Сега, преди всичко друго, е време за диалог, да протегнем ръката си към всеки, който иска да работи заедно с нас! Няма място за сплетни и противопоставяне, а за сговор и работа! Да загърбим лошото, да намерим и път към тези, с които се отдалечихме, разделяйки се на отбори и групи! Да си простим взаимно!
Призовавам ви да бъдем преди всичко хора, да вложим енергията си за постигане на положителни резултати, защото те радват и дават поводи за гордост!
Благодаря на членовете на ОИК и СИК, както и на представителите на институциите, които гарантираха спокойното протичане на изборния ден!
Граждани на Община Златоград, бъдете здрави и благословени!“ – написа във фейсбук профила си Мирослав Янчев.
(ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ)
error: Защитено Съдържание!