Младен Исаев е назначен за зам.-областен управител на Смолян

Младен Исаев е назначен за заместник-областен управител на област Смолян, съобщиха официално от правителствена пресслужба.

Исаев с останалите кандидат-депутати на ДПС, 2013 г. Той е предпоследният вдясно. Снимки: Пресцентър ДПС

Исаев е роден през 1955 г. в с. Стоманево, Девинско. Завършил е Националната спортна академия в София. В периода между 2011 и 2015 г. е съветник от ДПС и председател на Общинския съвет в Девин. Бил е също така помощник-директор и директор на СОУ „Христо Ботев“ в гр. Девин.  Той беше шести в листата на ДПС на проведените през 2013 г. парламентарни избори. 

На тази снимка Младен Исаев е най-отляво.

Исаев е собственик и управител на фирма „ИСМАР-79“ ЕООД – Девин, регистрирана с дейности като строителство, счетоводна, консултантска и търговска дейност.  Тя е вписана в Търговския регистър през 2017 г. с 10 лева капитал.

Със свои заповеди служебният министър-председател Стефан Янев освобождава от длъжността „заместник областен управител“ Владимир Гърбелов и Андриян Петров, посочват още от пресцентъра на МС. 

Преди броени дни служебният областен управител на Смолян Стефан Сабрутев е прехвърлил на своя син Анастас едноличните си фирми „Чечосан“ и „ИСТ Груп“.