Муцевски е подал оставка

Шефът на Регионалното управление на образованието в Смолян Иван Муцевски подал оставка днес, научи Plamak.bg. Негов работодател е  министърът на образованието.

Нищо днес не предвещаваше оставката на Муцевски.

Предиобед той присъства на церемонията по посрещане на учениците от две смолянски училища, спечелили първо и второ място в програмата „Предприемачи на бъдещето“, която се състоя в областната адмнистрация.

Когато му бе дадена думата за изказване, той поздрави победителите – ПГПЧЕ „Иван Вазов“ и ПГИ „Карл Маркс“. Докладва, че 21 000 лева ще постъпят в училищата на Смолян и областта само като награди от спечелени олимпиади и конкурси за тази година.

Похвали двете училища и за добрите резултати, постигнати на държавните зрелостни изпити в края на годината, защото са повишени спрямо миналата година. Каза също, че там отново ще има национални дипломи за отлични успехи.

„Училищата, които представляват уважаемите ученици тук, имат много добра образователна среда. И двете училища имат значим ръст тази година на резултатите, които скоро ще видите. Наистина значим ръст, с много повече шестици, с много по-висок резултат“, каза Муцевски.

По непотвърдена информация Замфир Копчев също вече не е шеф на Бюрото по труда в Смолян.

Facebook Comments