Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

На студентския празник Пампорово открива зимния сезон

Навръх студентския празник Пампорово ще даде официален старт на сезон зима 2018/2019. От курорта по традиция ще зарадват всички любители на планината и зимните спортове с безплатни лифтове, добре подготвени писти и много приятни изненади.

„Към момента снежната обстановка позволява да бъдат отворени 5-6 писти, като се прави всичко възможно поетапно да се увеличи броят на заснежените и готови за каране писти. Прогнозите за следващата седмица са обещаващи и дават големи шансове съвсем скоро да се кара навсякъде“, информират от „Пампорово“ АД.

Междувременно в курорта тече и трескава подготовка за второто поредно издание на събитието  „8 Декември – Фестивалът“, където в специално изградена „парти“ шатра хиляди  студенти от цяла България ще посрещнат празника и ще гледат на живо над 15 от най-актуалните имена на родната музикална сцена.

Facebook Comments